Besiktningsingenjör till Borås/Göteborg

Borås
Ansök senast 2020-12-01

Arbetet som besiktningsingenjör

Som besiktningsingenjör utför du i huvudsak registreringsbesiktningar för att kontrollera att fordon uppfyller föreskrivna krav. Arbetet innebär kontakter både med privatpersoner och företag som till exempel tillverkare, påbyggare och importörer. Du kommer att genomföra besiktningar på din hemstation och på andra stationer inom ett geografiskt område. Du kommer att arbeta i ett team med kompetenta och erfarna kollegor och i ett företag med både nationell och internationell erfarenhet av fordonsbesiktning och kundservice. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med oss på Opus. Vi är en av de stora aktörerna på besiktningsmarknaden och ska vara det självklara valet för kunden. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider. 

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter. Vi värnar trivseln på arbetsplatsen, har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. Vi har en öppen företagskultur med korta beslutsvägar och där dina tankar och idéer är viktiga bidrag. För rätt person finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker dig

Som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och kan skapa förtroende. Du har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är teknisk utbildning på högskolenivå eller minst gymnasienivå. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet

Formella krav för tjänsten är minst:

 • Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
 • Körkort med lägst klass B
 •  Svenska A
 • Matematik A +B
 • Fysik A
 • Engelska A + B med minst betyg 2
 • Eller för betyg motsvarande kunskaper

Meriterande är att ha:

 • Giltigt certifikat för fordonsbesiktning eller registreringsbesiktning
 • Språkkunskaper utöver svenska och engelska
 • Konstruktion, maskinteknik eller hållfasthetslära
 • Ytterligare körkort utöver klass B


Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

   

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! 

Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta Ulf Inhammar stationschef Borås via telefon 010-804 63 33 eller e-post ulf.inhammar@opusbilprovning.se eller Patrik Bergstrand stationschef Göteborg via telefon 010-804 48 03 eller e-post patrik.bergstrand@opusbilprovning.se.


Sista ansökningsdag: 2020-11-30 (vi tillämpar löpande urval)


Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.opus.se.

Kontaktperson

Patrik Ronneback

patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %