Besiktningstekniker till Stockholm-Vinsta

Vällingby
Ansök senast 2020-10-15

Arbetet som besiktningstekniker

Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider. 

Vi erbjuder dig

Ett roligt arbete i ett framgångsrikt team där vi värnar trivseln på arbetsplatsen. Vi är i dagsläget 11 medarbetare på stationen och söker en glad, social och positiv medarbetare som kan bidra med ett gott humör. Vi har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. För rätt person finns sedan goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du inte certifierad tekniker, men uppfyller övriga krav, så erbjuds du betald utbildning under anställningen.

Vi söker dig

Som är driven och engagerad, har du dessutom fordonskunskap, tycker om mötet med människor och gör det lilla extra för kunden så är det dig vi letar efter.

Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse, har tidigare erfarenhet av kundservice och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha: 

 • Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
 • B-körkort
 • Teknisk fordonskunskap 
 • Grundläggande datakunskaper 

Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktning. A & C-körkort. Språkkunskaper utöver svenska och engelska

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

   

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! 

Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta Göran Lund via telefon 010-804 42 22 eller e-post goran.lund@opusbilprovning.se. Vi tillämpar löpande antagning.


Sista ansökningsdag: 2020-10-15


Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.opus.se.

Kontaktperson

Göran Lund

goran.lund@opusbilprovning.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %